Mersin’de 250 bin liralık dolandırıcılığa 2 gözaltı

Tarih: 13 Ocak 2023 Cuma 13:01

Mersin’e 250 bin TL değerinde zücaciye ürünü getiren sevkiyat elemanını dolandırdığı tespit edilen 2 kişi polis tarafından yakaladı.

Gaziantep'te faaliyet gösteren firmada sevkiyat elemanı olarak çalışan bir kişi, ürün getirdiği Mersin'de dolandırıldığını öne sürerek Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliğine şikayette bulundu.

Mağdur, L.Y. olarak bildiği kişinin 250 bin TL değerinde zücaciye ürünü siparişi verdiğini, ürünleri getirerek merkez Toroslar ilçesi Çukurova Mahallesindeki bir depoya indirdiğini söyledi, L.Y.'nin ödemeyi dolar bozdurarak nakit bir şekilde yapacağını söyleyip ortadan kaybolduğunu kaydeden mağdur, depoya baktıklarında ise ürünlerin yerinde olmadığını belirtti. Şikayet üzerine harekete geçen ekipler,  şüpheliler L.Y. ve ona yardım eden O.Y.'yi tespit etti. Araştırmasını derinleştiren ekipler, ürünlerin ilk depodan Toroslar ilçesinde başka bir depoya aktarıldığını tespit etti. Şüpheliler L.Y. ve O.Y., gözaltına alındı.
Depolarda bulunan ürünler, sahiplerine teslim edildi.


Etiket: mersin, haber, dolancırıcılık


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA