Başkan Bozdoğan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

Tarih: 10 Ocak 2023 Salı 15:30

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle kentte faaliyet gösteren basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Düzenlenen organizasyonda, yerel yönetimlerle basın ilişkileri, 2023 yılında yapılacak olan projeler ve gündemde olan konular konuşuldu.  Başkan Bozdoğan Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, “Doğru, tarafsız, hak ve hakikatten özellikle adaletten kalemini ayırmayan tüm gazetecilerimizin ‘10 Ocak’ Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Tarsus Belediyesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Tarsus’ta görev yapan gazeteciler için etkinlik düzenledi. Gazeteciler ile bir araya gelen Başkan Bozdoğan, göreve geldiğinden beri hayata geçen projeler ve 2023 yılında yapımı devam eden ve planlanan projeler hakkında konuştu. Düzenlenen etkinliğine Tarsus’ta görev yapan çok sayıda basın mensubu katıldı.Başkan Bozdoğan çalışmaları ve gündeme dair birçok konu hakkında gazeteciler ile sohbet etti. Tarsus Belediyesi düzenlenen etkinlikte, basın mensuplarını bilgilendirmek amacıyla kent genelinde sürdürülen asfalt yapım işlerinin detaylı çizelgesini, 2023 yılında planlanan projeler çizelgesini ve Başkan Bozdoğan göreve geldiğinden beri hayata geçen projelerin çizelgelerini basın mensuplarına dağıttı. Gece gündüz demeden kamuoyunu bilgilendirme adına haber peşinde koşturan basına mensuplarına yönelik düzenlenen organizasyonda konuşan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Başkan Bozdoğan, “Çok değerli Tarsus’un güzide basını. Bugün sizleri burada görmekten çok mutluyum. Doğru, tarafsız, hak ve hakikatten ve özellikle adaletten kalemini ayırmayan tüm gazetecilerin günü kutlu olsun. Bu süreç belki 1961 yılından beri başlayan bir süreç. Bugün sizin gününüz. Sizlere saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Etkinlik, basın mensuplarının toplu fotoğraf çekimi ardından son buldu.


Etiket: mersin, haber, tarsus, haluk, bozdoğan


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA