Mersin’de kaçakçılık operasyonu

Tarih: 29 Aralık 2022 Perşembe 12:39

Mersin’de yılbaşı öncesi bir işyerine yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda gümrük kaçağı eşya ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şube ekiplerince, yılbaşı öncesinde gümrük kaçağı ürünlerin tespiti ve el konulması, ürünleri piyasaya süren şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Çalışma kapsamında belirlenen adrese operasyon düzenlendi. Adreste yapılan aramada, 1 adet ruhsatsız tabanca ve şarjörü, 1 adet ruhsatsız pompalı av tüfeği ve 3 adet şarjörü, piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan 7105 adet cinsel içerikli ürün, 27 bin 646 paket gümrük kaçağı sigara kağıdı, 2 bin 100 adet gümrük kaçağı puro, 158 adet gümrük kaçağı elektronik sigara, 100 paket gümrük kaçağı sigara ve yaklaşık 10 bin adet gümrük kaçağı emtia tespit edilerek el konuldu. İşyeri sahibi M.A., gözaltına alındı. 


Etiket: mersin, haber, kom


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA