Mersin’de ’torbacı’ operasyonu

Tarih: 29 Aralık 2022 Perşembe 12:35

Mersin’de yılbaşı öncesi ’torbacı’ diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik çalışma başlattı. Çalışma kapsamında yapılan uzun süreli teknik ve fiziki takip sonucunda 30 şüpheli belirlendi. Sabah saatlerinde savcılık koordinesinde operasyon için düğmeye basan ekipler, 30 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Narkotik köpekleri, dron ve özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda, gözaltına alınan 23 şüpheli emniyete götürüldü. 7 şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor.
Öte yandan adreslerdeki aramalarda; 6 kök Hint keneviri, 3 paket kokain, 10 paket metamfetamin, 7 paket eroin, 8 paket bonzai, 252 captagon,1 hassas terazi ve 4 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.


Etiket: mersin, haber, narkotik


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA