Şampiyon Tarsuslu gençler

Tarih: 28 Aralık 2022 Çarşamba 17:06

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Okul Sporları Dairesi Başkanlığı 2022-2023 eğitim öğretim sezonu "Okul Sporları Voleybol Genç Erkekler-A İl Birinciliği" sona erdi.

Toroslar Bin Kişilik Spor Salonu’nda, birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne olan Voleybol Genç Erkekler-A il Birinciliği Final müsabakaları sonunda Tarsus Özel Köklü Anadolu Lisesi birinci, Bozyazı Anadolu Lisesi ikinci, Silifke Atayurt Gazi ÇPL üçüncü ve Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi dördüncü olma başarısı gösterdi.

Mersin Okul Sporları Voleybol Genç Erkekler-A İl Birinciliği sonunda dereceye giren sporculara ödülleri Toroslar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Özdemir, Türkiye Voleybol İl Temsilcisi Nurten Keskin, Toroslar Bin Kişilik Spor Salonu tesis amiri Nesimi Sarı ve okul idarecileri tarafından verilirken, İl Birincisi olan Tarsus Özel Köklü Anadolu Lisesi ve ikinci olan Bozyazı Anadolu Lisesi "Okul Sporları Genç Erkekler Voleybol Türkiye Grup Elemelerinde” ilimizi temsil etme hakkı elde etmiştir.


Etiket: mersin, haber, gençlikspor


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA