Kargoyla uyuşturucu sevkiyatı

Tarih: 29 Kasım 2022 Salı 11:51

Mersin’de, bir kargo firması tarafından kente ulaştırılan kolilerden uyuşturucu çıkması sonucu 8 kişi gözaltına alındı.

Bir kargo firması aracılığı ile doğu illerinden Mersin'e gönderilen kolilerden yüklü miktarda uyuşturucu çıktı, olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı.

Uyuşturucu ile mücadelesini sürdüren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kargo firması ile kente uyuşturucu gönderileceği bilgisinin alınması üzerine harekete geçti. Firma ismi ve şubesini belirleyerek işyerinde beklemeye başlayan polis, söz konusu kargoyu almaya gelen 2 kişiyi yakaladı. 

Açılan kolilerin içerisinde 9 kilo 550 gram esrar bulunduğunu saptayan polis, soruşturmayı genişletti. Uyuşturucu satışı yaptığı saptanan 6 şüphelinin de adreslerine baskın yaparak şahısları gözaltına alan güvenlik güçleri, kolideki uyuşturuya ek olarak; 92,83 gram esrar, 0,40 gram eroin, 385,50 gram bonzai, 173 adet sentetik hap, 6,76 gram metamfetamin, 1 hassas terazi, 3 ruhsatsız tabanca ve 27 fişek ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen 7 bin 550 TL para ele geçirdi.

Gözaltındaki F.Ç., Ş.M., H.G., M.G., U.H., E.Y.K., Y.E.N. ve T.B., emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. 


Etiket: mersin, uyuşturucu, narkotik, polis, asayiş,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA