Öğrenciler dikkat! Son başvuru 25 Kasım’da!

Tarih: 16 Kasım 2022 Çarşamba 11:45

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin öğrenim yardımından faydalanmak isteyen öğrencilerin evraklarını teslim süresi, 25 Kasım’a kadar uzatıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin öğrenim yardımından faydalanmak isteyen öğrencilerin evraklarını teslim süresi, 25 Kasım'a kadar uzatıldı.

Daha önce 11 Kasım olarak açıklanan evrakların son teslim tarihi, yetiştirmeyen öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için 25 Kasım alındı. Öğrenim yardımından faydalanmak isteyenler, büyükşehir belediyesinin resmi web sayfası olan www.mersin.bel.tr'ye girerek duyurular kısmındaki 'Öğrenim Yardımı Başvurusu' linki üzerinden formu doldurup, istenilen belgeleri JPEG veya PDF formatında yükleyip, ön kayıt başvurusunu yapabilecek.

Başvuru yapıldıktan sonra sistem tarafından verilen 4 haneli kayıt numarası, istenen evraklarla birlikte kurs merkezlerine en geç 25 Kasım 2022 tarihine kadar teslim edilecek. 


Etiket: mersin, mersinbüyükşehirbelediyesi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA