Tarsus Belediyesi, karavanpark 1500 karavana ev sahipliği yaptı

Tarih: 14 Kasım 2022 Pazartesi 16:52

Tarsus Belediyesi tarafından Tarsus Şelalesi kıyısında kurulan Karavanpark, ücretsiz su, konaklama ve elektrik hizmetinin yanında doğal güzellikleri ve tarihi kent merkezine oldukça yakın olması sebebiyle yoğun ilgiyle tercih ediliyor.

Eşsiz bir şelale manzarasına sahip olan Karavanpark, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Her yıl yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan Karavan Parkı’nda bu yıl da yoğunluk yaşandı. Birçok farklı imkânı sunmasından dolayı karavan tutkunlarının tercih ettiği tesis, misafirlerine huzurlu bir ortamda tatil imkânı sağlıyor. Özellikle Almanya, Fransa, İngiltere, Hollanda ve Polonya’dan turist ağırlayan Karavanpark, 10 ayda 1500 karavana ev sahipliği yaptı. Tarsus Şelalesi kıyısında kurulan Karavanpark’ın en önemli özelliği hem doğal güzelliklere hem de tarihi kent merkezine oldukça yakın olması. Konaklama için Karavanpark’ı seçenler, gün içerisinde Tarsus’un tarihi kent merkezini, çarşılarını gezebiliyor.

Karavanpark içerisinde ayrıca endemik ve aromatik şifa bitkiler, portakal, limon ve mandalina ağaçları da bulunuyor. İçerisinde tuvalet, duş, atık su boşaltma alanı ve çeşitli alanlar da vatandaşın hizmetine ücretsiz sunuluyor. Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın da sık sık ziyaret ederek misafirler ile sohbet ettiği Karavanpark, yurtdışı ve yurt içinde sosyal medya fenomenleri, turistler ve youtuberler tarafından paylaşılıyor ve iyi yorumlar alıyor.Ulusal Kamp ve Karavan Fedarasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Leyla Özdağ ve eşi Akil Özdağ’da sık sık Karavanpark’ı ziyaret ederek, memnuniyetlerini dile getirdiler.  


Etiket: mersin, haber, tarsus, haluk, bozdoğan


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA