Erdemli’de bin 500 kadın tek yürek oldu

Tarih: 9 Kasım 2022 Çarşamba 16:57

Eerdemli Belediyesi tarafından düzenlenen programda bin 500 kadın bir araya gelerek belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Erdemli Belediyesi Kadın ve Aile Danışma Merkezi tarafından Kongre Merkezinde kadınların bir araya geldiği program düzenlendi. Programda Hoşgeldin Bebek’ten, Anne Taksi’ye,  Çocuk Trafik Eğitim Parkuru’ndan kadınlar için açılan spor ve kurs merkezlerine varıncaya kadar kadınlar için yapılan çalışmalar sunumla anlatıldı.


Hayatın her anında memleketin dört bir tarafında çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Bizim kültürümüz kadar kadına değer veren başka bir kültür, başka bir millet maalesef yok. Bu milletin bireyi olmaktan, bu milletin bir ferdi olmaktan şeref ve gurur duyuyoruz. Sizlere inanıyoruz, sizlere güveniyoruz, sizlerle birlikte inşallah bu kentin tüm mahallelerini, tüm sokaklarını nakış nakış işleyip, kentimizde yaşayan insanlarımızın yaşam kalitesini, hayat standardını zirveye çıkarmak mecburiyetindeyiz. Bu kentte bir tek mutsuz insanımızın olmaması adına Kadın Dayanışma Merkezi’nde bulunan gençlerimiz, kardeşlerimiz, uzman psikologlarımız sizlerin evinize kadar, hanenize kadar gelerek danışma hizmetleri veriyor. Dolayısıyla biz kentte yaşayan insanlarımızın maddi ihtiyaçlarını giderdiğimiz gibi her türlü kişisel ihtiyaçlarını da gidermek mecburiyetindeyiz. Çünkü bizim gidecek başka bir kentimiz yok. Biz Erdemlimizi mamur, müreffeh, mükemmel kılmak mecburiyetindeyiz” dedi.

Programda konuşan Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, “ Sizler Türk kadınları asaletin, faziletin, iffetin ve her türlü güzelliğin anıtlaşmış üstün, yüksek şahsiyetlerisiniz. Sizler bir bayrak gibi gönlümüzde yeri büyük olan insanlarsınız” diye konuştu.

Programda konuşan Mersin Milletvekili Baki Şimşek ise, “ Sizlerin bu ülkenin geleceğine, bu mini mini bebelerin geleceğine sahip çıkacağınızdan zerre kadar bir şüphemiz yok” diye konuştu. 


Kendi ürünlerinin satışını yaparak gelir elde ettiğini ifade eden Fatma Yuvuz, “Burası üretici pazarı. Başta bu üretici pazarımıza sebebiyet olup da bize ekmek veren Mükerrem Tolludur, başkanımızdır. Başkanımızdan Allah razı olsun çok çok memnunuz” diye konuştu.

Program çeşitli etkinliklerin ardından sona erdi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA