Binler, Ceza konserinde buluştu

Tarih: 29 Ekim 2022 Cumartesi 16:34

Toroslar Belediyesi, Cumhuriyetin 99’uncu yılı kutlamaları kapsamında ünlü rap sanatçısı Ceza’yı Mersinlilerle buluşturdu.

Toroslar Belediyesinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri, ünlü rap sanatçısı Ceza’nın sahne aldığı açık hava konseri ile taçlandı. Binlerce kişi Ceza'yı dinlemek için Cumhuriyet Alanı'nı akın etti. 

Çağdaşkent Mahallesi’nde bulunan Toroslar Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen konserde Ceza, sevilen şarkılarını Mersinliler için söylerken, gençler ve vatandaşlar da sanatçının tüm şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederek, doyasıya eğlendi. Alkışlarla sahneye davet edilen Başkan Yılmaz, tüm hemşehrilerinin Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Başkan Yılmaz, gençleri çok sevdiğini ifade ederek; "Aynı şehri paylaştığımız, aynı göğe baktığımız ve bugün bu meydanı hep beraber doldurduğumuz, benim gençliğim ve geleceğimiz olduğunuz için sizleri çok seviyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Bundan tam 100 yıl önce İngilizler, Fransızlar, İtalyanlar ve Yunanlılar arkalarında Amerika ile ülkemizi işgal ettiler. Benim dedelerim, sizlerin dedeleri Anadolu’nun her yerinde vatan savunması yaptılar. Ve bu zaferin üzerine Cumhuriyetimizi kurduk" dedi. 

"Bugün yine aynı şey olsa biz de dedelerimiz gibi aynı bilinçle, aynı heyecanla vatan savunması yapar mıyız?" diyerek alandaki tüm gençlere ve vatandaşlara seslenen Başkan Yılmaz, tüm katılımcıların 'Evet' cevabı karşısında mutlu olduklarını kaydederek; "Yaparız çünkü biz birlikte Türkiye'yiz. Farklılıklarımız olabilir. Farklı memleketlerden olabiliriz. Farklı inanabilir ve farklı yaşayabiliriz. Ancak güçlü Türkiye’de yaşama, bir ve beraber olma irademiz var. Hep birlikte Türkiye'yiz diyen herkes benim özbeöz kardeşimdir" şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Konseri, havai fişek gösterileriyle son buldu.


Etiket: mersin, toroslar, toroslarbelediyesi, atsızafşınyılmaz, ceza, konser, 29ekim,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA