Kara çarşafa girdi, bekçilerle çatıştı

Tarih: 29 Ekim 2022 Cumartesi 11:19

Mersin’de bekçilerle çatışan kara çarşaflı şüphelinin, gasptan sabıkalı bir erkek olduğu ortaya çıktı.

Mersin'de kara çarşaf giyen bir şüpheli, yaya olarak devriye gezen bekçilerle silahlı çatışmaya girdi. Ayağından vurulan zanlının gasp suçundan sabıkalı bir erkek olduğu çok geçmeden anlaşıldı. 

İlginç olay dün akşam saatlerinde merkez Akdeniz ilçesinde meydana geldi. Rutin yaya devriye görevini yürüten iki bekçi, Dümer Kavşağı civarında kara çarşaf giyinmiş bir kadının hareketlerinden şüphelendi. Bekçiler tarafından durdurularak kimliği sorgulanan kadın, çantasından tabancasını çıkararak ateş etmeye başladı. Bekçiler de kendi silahları ile karşılık verirken, sokak ortasında kısa süreli çatışma yaşandı. Ayağından vurularak etkisiz hale getirilen şüphelinin çarşafının açılmasıyla gerçek ortaya çıktı. Çarşaflı saldırganın A.M.A. isimli bir erkek olduğu ve şüphelinin gasp suçundan çok sayıda kaydının bulunduğu, olay yerine de A.C. isimli şahsı gasp etmek için geldiği belirlendi. 

112 ekiplerince ilk müdahalesi yapılan zanlı, kaldırıldığı hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı.


Etiket: mersin, asayiş, bekçi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA