Sarı ailesinin mutlu günü

Tarih: 18 Ekim 2022 Salı 12:03

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı 2009 yılında vefat eden kardeşi Muhammet Sarı’nın oğlu Şükrü Sarı’yı görkemli bir düğün töreni ile evlendirdi.

Düğün Nisa ve Şükrü Sarı çiftin davetlilerin alkışları eşliğinde salona girişleri ve düğün dansı ile başlayan düğünde ev sahipliğini üstlenen Veysel Sarı ve diğer amcalar  Ali, Harun sarı konuklarıyla tek, tek ilgilenip iyi bir ev sahipliği örneği verirken,  çiftin mutluluklarına davetlilerde dans ve oyunlarıyla eşlik etti. Amca Veysel Sarı’nın damat Şükrü Sarı ile yaptığı tiwist dans gösterisi  ise  davetlilerden büyük alkış aldı.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün, Nisa ve Şükrü Sarı’nın amcaları Ali, Veysel, Harun Sarı’nın davetlileri teşekkür ederek tek, tek  yolcu etmelerinden sonra ve çiftin balayı için salondan ayrılmalarıyla son buldu.  


Etiket: mersin, haber, veysel, sarı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA