Çocuklar ‘Neşeli Makarnalarla’ hem eğlendi hem öğrendi

Tarih: 17 Ekim 2022 Pazartesi 10:20

Mersinli çocuklar Neşeli Makarnalar kitabının yazarı, eğitimci ve sosyolog Hande Ertem Ergün ve Divan Mersin’in düzenlediği Neşeli Makarnalar Partisi’nde buluştu.

Divan Otelleri’nin düzenlediği etkinlik kapsamında Divan Mersin’de ilki gerçekleşen partide 3-9 yaşarası çocuklar, Hande Ertem Ergün’ün anlatımıyla sağlıklı yiyeceklerin sırlarını öğrendi, dev kitaptan birlikte hikayeyi dinlediler ve etkinliğe özel tasarlanmış sürpriz atölye çalışması ile çok eğlendiler. Ardından hikayede geçen sebzeli spagetti nasıl pişirilir sorusunun cevabını, yazarın anlatımı eşliğinde Divan Mersin mutfak şefinin şovuyla izleyip öğrendiler.Yemek faslının ardından çocuklar, Neşeli Makarnalar kitabını Hande Ertem Ergün’e imzalattılar. Bu mutlu günün anısına çocuklar ve yazar hep beraber fotoğraf çektirdiler.

Mersinli çocuklarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden yazar Hande Ertem Ergün, “Kendimi çok şanslı hissediyorum, çocuklarla beraber vakit geçirmek ve onların hayatlarına katkıda bulunmak benim için paha biçilmez bir duygu” dedi.


Etiket: mersin, haber, divan


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA