11 yıl önce işlenen cinayet aydınlatıldı

Tarih: 13 Ekim 2022 Perşembe 10:41

Toroslar’da 11 yıl önce öldürülen M.T.’nin (30) cinayet şüphelisi S.Y. yakalandı.

Olay, 6 Ocak 2011'de  Toroslar ilçesine bağlı Kurdali Mahallesi'nde meydana geldi. Başına künt cisimle vurulan M.T., beyin kanaması sonucu öldü. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğince faili meçhul cinayet dosyası tekrardan incelendi. İnceleme neticesinde M.T.'nin  hurdacılık yaptığı tespit edilip, olay tarihinde kent genelinde hurdacılık yapan ve onun arkadaş çevresi olan çok sayıda kişiyle görüşmeler yapıldı. HTS incelemeleri, saha çalışmaları ve alınan tanık ifadeleri neticesi elde edilen bilgilere göre olayın olduğu yer, şüphel S. Y ile  ve M.T'nin geliş gidiş güzergahları tespit edilerek,  güzergahtaki çok sayıda mahalle sakiniyle görüşme yapıldı.

Görüşmelerin ardından, M.T.'nin  o dönem hurda işinde patronu olan S.Y. ile arasındaki 30 TL'lik alacak konusu yüzünden çıkan tartışma sonrası darbedildiği ve başına aldığı darbeler sonucu beyin kanamasından öldüğü tespit edildi. Olaydan 1 yıl sonra kentten ayrılan S.Y., Muş'ta yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.Y., çıkartıldığı nöbetçi mahkemece 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı.


Etiket: mersin, haber, cinayet


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA