Büyükşehir’den spora ve sporcuya büyük destek

Tarih: 7 Ekim 2022 Cuma 13:44

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde, 2021-2022 sezonunda faal olan spor kulüplerine ‘Amatör Spora Desteksin Mersin’ mottosuyla düzenlenen, Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Katkı Töreni’ne katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda genç sporcuların alkışlarla karşıladığı Başkan Seçer, spora ve sporcuya her daim destek verdiklerini belirterek, bu desteklerin süreceğini söyledi.

Salondaki sporcuları ve kulüp temsilcilerini selamlayarak konuşmasına başlayan Başkan Seçer,öncelikle Mezitli ilçesi TecePolisevi’ne yapılan terör saldırısını değerlendirerek, “Geçtiğimiz hafta Mersin bir terör saldırısıyla karşı karşıya kaldı. Şehidimize Allah’tan rahmet, yaralı polisimize ve yurttaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Mersin’in üzerinde oynanan oyunlar sonucu,sanki terörle iç içe olan ve hep çatışma yaşanan bir kent imajından kurtulmak için uzun yıllar mücadele ettik. Bir siyasetçi olarak vebugün deMersin Büyükşehir Belediye Başkanıolarak; Mersin’imiz üzerindeki bu yanlış anlamayı ortadan kaldıralım diye çok emek sarf ettim. Mersin; oynanan oyunlar, kurulan tezgahlar, provokasyonlar, ülkemiz üzerinde, hatta kent özelinde kurgu yapan bazı güç odaklarının, maalesef geçtiğimiz hafta hedefiydi. Fakat,Mersin emin ellerde. Çünkü, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Mersinliler Mersin’e Sahip Çıkın’ veciz sözündeolduğu gibi, Mersin’e hepimizin sahip çıkacağından ismim kadar eminim ve bunu hep beraber başaracağız” ifadelerini kullandı.

Bir toplum üzerinde kurgu yapanların hedefinde zayıf, temeli olmayan, kökleri olmayan toplumlar olduğunu ifade eden Seçer, “Mersin’imize sahip çıkıyoruz. Sadece sporcularımıza değil, Mersin’imize sahip çıkıyoruz. Her yurttaşımıza ayrım yapmadan sahip çıkıyoruz. Mersin Türkiye’nin özeti. Türkiye demek Mersin demektir. Mersin çok daya iyi yerlerde olacak. Buradaki genç sporcularımız da bizlere katkı yapacak. Onun için bu katkıları, biz şimdi onlara yapıyoruz. Onlar da ülkemize daha sonra katkı yapsınlar diye. Bizim harcadığımız her kuruş, sizin kendi paranız” diye konuştu.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA