Mersin’de rap rüzgarı

Tarih: 6 Ekim 2022 Perşembe 11:54

MCD Prodüksiyonun Özgecan Aslan Meydanı’nda bu yıl birincisini gerçekleştirdiği Akdeniz Rap Festivali’nde ünlü rap sanatçıları Canbay & Wolker, Velet ve Mersin’in yükselen değeri Batuhan Şaraplı şarkılarını özel bireyler için seslendirdi.

 Sosyal sorumluluk bilinciyle sevgi evlerinde yaşayan, onkoloji hastanelerinde tedavi gören, görme ve bedensel engelli bireylerimiz ve rehabilitasyon merkezlerinde kalan çocuk ve gençlerin talepleri üzerine, topluma adaptasyonları amacıyla hayata geçirilenfestivalde, yediden yetmişe tüm Mersinliler unutulmaz bir gece yaşadı. 300 özel bireyin yanı sıra on binlerce Mersinli coşku dolu anlar yaşadığı festivalde, özel bireylerin heyecan ve mutlulukları görülmeye değerdi.  
Mersinliler özel bireyler için Özgecan Aslan Meydanı’nda ücretsiz olarak düzenlenen birinci Akdeniz Rap Festivali’nde ünlü rap sanatçıları Canbay & Wolker, Velet ve Batuhan Şaraplı konseriyle coştu. MCD Prodüksiyonun sosyal sorumluluk bilinciyle Sevgi Evi’nde yaşayan, Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören ve Rehabilitasyon Merkezleri’nde kalan çocuk ve gençlerin talepleri üzerine, özel çocukların topluma entegrasyonu amacıyla gerçekleştirdiği 300 özel bireyin yanı sıra on binlerce Mersinli’nin katıldığı festival, yerel rap gruplarının sahnesiyle başladı.Mersin’in yükselen değeri Batuhan Şaraplı’nın sahnesiyle alandaki coşku iki katına çıktı.

MCD Prodüksiyon Ajans Başkanı Murat Can Demirtaş özel bireyler sahneye gelerek, festival sponsoru Mehmet Şahit Ezer’e destekleri için teşekkür plaketi takdim etti.

Açılış konuşmalarının ardından alanı dolduran Mersinliler, Canbay & Wolker ve Velet’in sahneye çıkması ile birlikte coşkuyu iki katına çıkardı.Sahneye çıktıkları andan itibaren hiç durmadan şarkıları söyleyen rap sanatçıları, özel bireylere ve Mersinlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserin sonunda 1.Akdeniz Rap Festivali’nde sahne alan sanatçılar, MCD Prodüksiyon Ajans Başkanı Murat Can Demirtaş, Festival Sponsoru Mehmet Şahit Ezer tarafından özel bireyler eşliğinde çiçek takdim edildi.


Etiket: mersin, haber, rap


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA