Mersin şehidini uğurladı

Tarih: 27 Eylül 2022 Salı 15:54

Polisevine düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memuru Sedat Gezer, son yolculuğuna uğurlandı.

Mersin'de polisevine düzenlenen terör saldırısında şehit olan 48 yaşındaki polis memuru Sedat Gezer, son yolculuğuna uğurlandı. 

Şehit Sedat Gezer için kent merkezindeki Muğdat Camii'nde düzenlenen törene şehidin eşi Medine, annesi Nafiye, çocukları Ahmet Yağız (9) ve Melis Doğa (6), İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Vali Ali Hamza Pehlivan, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ve Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ile çok sayıda polis ve vatandaş katıldı.

İl Müftüsü Aydın Yığman'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından omuzlara alınan Gezer'in naaşı Akbelen Şehitliği'nde defnedildi. 


Etiket: mersin, tece, polisevi, terör, saldırı, şehit, sedatgezer,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA