En büyük eğlence, çadır kampı

Tarih: 31 Temmuz 2022 Pazar 11:55

Ailelerin çocuklarıyla keyifli anlar yaşaması için, Tarsus Gençlik Kampı’nda ’Ebeveyn Çocuk Çadır Kampı’ etkinlikleri gerçekleştiriliyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, ailelerin çocuklarıyla keyifli anlar yaşaması için, Tarsus Gençlik Kampı’nda 'Ebeveyn Çocuk Çadır Kampı' etkinlikleri gerçekleştiriliyor.

Her hafta Cuma günleri düzenlenen programda, Berdan Nehri kıyısında  ağaçlar altında kurulan çadırlarda aileler gece boyunca konaklıyorlar. Mersin merkez ve diğer ilçelerden ailelerin ağırlandığı “Ebeveyn Çocuk Çadır Kampıönda çocuklar doğa bilinci kazanırken, balık tutmadan kuş gözlem evine, sportif faaliyetlerden eğitim çalışmalarına, doğa yürüyüşünden survivor oyun alanlarında düzenlenen aktivitelere kadar keyif dolu anlar yaşıyorlar. Çocuklarının toprak, su ve doğa ile baş başa bir gün geçirmelerini sağlayan kamp faaliyetlerinden ise anne ve babalar büyük mutluluk duyuyor. Büyükşehir Belediyesi Tarsus Gençlik Kampı görevlileri tarafından ilk andan itibaren yakın ilgi ile karşılanan misafirlere, değişik ikramlarda da bulunuluyor.

"DOĞAL ORTAMLARI GÖRÜYORUZ"
Anne, babası ve kardeşiyle birlikte kampa katılan Orhan Kaan Kölemiş, "Güzel yerler var, doğal ortamlar var. Şehrimizle, göllerle, ağaçlarımızla ilgili güzel bilgiler alıyoruz. Turlar atıyoruz, doğal ortamları görüyoruz, güzel sporlar yapıyoruz, balık tutuyoruz. Kanolara biniyoruz. Yemekhanede çeşitli oyunlar oynayabiliyoruz, ödüller alabiliyoruz" dedi.

"EĞLENCELİ OYUNLAR OYNUYORUZ"
Kampın minik ziyaretçilerinden Alin Yektek de keyifli oyunlar oynadıklarını vurgulayarak, "Beğeniyorum burayı, doğayla iç içeyiz. Suların güzelliğini seyrediyor, balık tutuyoruz. Bazen yemekhanede oyunlar oynanıyor, ödüller kazanılıyor. Dans pistinde oynuyoruz. Parkurda da eğlenceli oyunlar oynuyoruz arkadaşlarımla. Vahap Amca’nın hizmetlerinden dolayı hepimiz teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


Etiket: mersin, mersinbüyükşehirbelediyesi, kamp,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA