Kazada ölen gençler toprağa verildi

Tarih: 23 Temmuz 2022 Cumartesi 15:48

Dün meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 4 genç gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaza, dün akşam saatlerinde Akdeniz ilçesi Mersin- Adana karayolu Huzurkent mevkisinde meydana geldi. Mehmet Furkan Can yönetimindeki 33 N 3404 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak aynı yönde ilerleyen Serdar Gül'ün kullandığı 42 BSH 74 plakalı TIR'a arkadan çarptı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, otomobildeki Ahmet Özmen, Diyar Özmen ve Deniz Akbudak'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Otomobilin sürücüsü Can ise ağır yaralı olarak Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan Can, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybedenlerin cenazesi Mersin Üniversitesi (MEÜ) Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, TIR sürücüsü Serdar Gül ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yaşamını yitiren gençlerin cenazeleri otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından alındı. İlk olarak merkez Toroslar ilçesindeki Güneykent Mezarlığı'nda yıkanan cenazeler daha sonra Tarsus ilçesine götürüldü. Sucular Mezarlığı'nda düzenlenen törenin ardından gözyaşları arasında defnedildi.

Ayrıca bugün düğünü olması planlanan gençlerden Ahmet Özmen'in cenazesinin üzerine damatlığı konuldu. 


Etiket: mersin, haber, kaza


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA