"Kendimize, zihniyetimize, çalışma azmimize güveniyoruz"

Tarih: 15 Temmuz 2022 Cuma 11:17

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Kurban Bayramı’nda başladığı ilçe ziyaretlerine Erdemli ile devam etti.

Erdemli Çiriş Mahallesi ile başladığı ziyaret turunu; Arslanlı, Aydınlar, Güzeloluk, Harfilli, Güneyli, Akpınar ve Evdilek Mahalleleri ile sürdüren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bölge halkının istek ve taleplerini dinledi.

Başkan Seçer’in kendilerini ziyaret etmesinden son derece mutlu olduklarını belirten vatandaşlar; Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım, yol, altyapı, ilaçlama, evde sağlık ve bakım gibi birçok hizmetinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini ilettiler. Başkan Seçer’le birlikte Erdemli’nin mahallelerini ziyaret eden Meral Seçer, buradaki kadınlarla sohbet etti. Başkan Seçer’e gezi boyunca CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, CHP Erdemli İlçe Başkanı Ahmet Dursen Şahin, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu, CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Meclis üyeleri ile Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ bürokratları da eşlik etti.

Erdemli ziyaretinde, bayram tatilini fırsat bilerek vatandaşlarla daha çok zaman geçirmek istediklerini ifade eden Başkan Seçer, “Siyasetçi vatandaşın içinde olacak. Biz kendimize, hizmetlerimize, niyetimize, zihniyetimize, çalışma azmimize güveniyoruz. Onun için de vatandaşla beraber olmaktan, sokakta olmaktan, onlarla oturup konuşmaktan çok mutlu oluyoruz. Bir siyasetçinin mutluluğu, vatandaşından aldığı teşekkür ve hayır duasıdır” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, 16 bin kilometrekare alana hizmet yapma mücadelesi içerisinde olan, çalışkan bir belediye olduğunu vurgulayan Başkan Seçer, “Gece, gündüz, yağmur, çamur, kar, kış, bayram, seyran demeden çalışmak zorundayız. Çok hizmet yapmak durumundayız. Aciz insanların düştüğü duruma düşüp, bahane üretemeyiz. Çünkü, güçlü bir belediyeyiz ve onun başındaki belediye başkanı, sizin adınıza sapasağlam orada görevini yapmaya devam edecek. Bizler, böyle bir kente hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Belediye, sizin kalbinize girmek için var. Belediye sizin her şeyiniz, aileniz. Sakın ola ki, bizi ailenin dışında biri olarak görmeyin. Kendinizi, bize yakın görün. Biz kendimize, zihniyetimize, çalışma azmimize güveniyoruz” diye konuştu.        


Etiket: mersin, erdemli, mersinbüyükşehirbelediyesi, vahapseçer,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA