Babalar ve çocuklar festivalde birlikte yarıştı

Tarih: 21 Haziran 2022 Salı 10:51

Büyükşehir Belediyesi, Babalar Günü’ne özel olarak balık tutma yarışması düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi, spor ve spor kültürünün kent genelinde yaygınlaştırılması amacı ile çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Babalar Günü’ne özel olarak Atatürk Parkı içerisinde düzenlenen festival etkinlikleri kapsamında balık tutma yarışmasının da olduğu Ba’balık Festivali’ne Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Bünyamin Gökayaz da katıldı. Şehir içinden yapılan katılımın yanı sıra Adana ve Osmaniye gibi çevre illerden de katılımın sağlandığı festivalin açılışını Hasan Gökbel yaptı.

Babalar Günü’ne özel olarak saat 16.00’da başlayan ve gecenin geç saatlerine kadar devam eden yarışmanın şampiyonu 17 balık tutarak 296 puan alan Ahmet Turan Alkış ve kızı Gülhan Alkış olurken, ikinciliği 14 balık ile 250 puan alan RahileÖzbaran ve Akın Özbaran çifti aldı. Yarışmaya Osmaniye’den katılan Emine Göktürk ve Özgür Göktürk 10 balık tutarak 247 puan ile yarışmada üçüncü olurken, 40 cm boyunda Karakulak cinsi balık yakalayan Erdal Saltık ve Nurhayat Saltık çifti ise yarışmanın en büyük balığını yakalayan çifti oldu.

Festival boyunca Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın da sahne aldığı etkinlik, ödül töreninin ardından sona erdi. 


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA