Öğrenciler, gençlik kampında moral buldu

Tarih: 27 Mayıs 2022 Cuma 11:44

Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’nden faydalanan öğrencilere yönelik Tarsus Gençlik Kampı’nda motivasyon etkinliği düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri, yaklaşan kritik sınavlar öncesinde öğrencilere yönelik sosyal faaliyetlerini sürdürüyor.

Büyükşehir’in Tarsus, Toroslar ve Akdeniz ilçelerinde YKS ve LGS öğrencilerine yönelik açtığı Kurs Merkezleri’nden faydalanan yaklaşık 600 öğrenci, Tarsus Gençlik Kampı’nda gerçekleştirilen motivasyon etkinliğinde moral buldu.

Kampın doğal ortamında gezinti yapan yüzlerce öğrenci,survivor parkurlarında yarışmanın heyecanını yaşadı. Parkur alanında oyunlar oynayan öğrenciler, halay çekip, dans etti. Yemek ikramı da yapılan öğrenciler, programın son bölümünde sahne alan Grup Soundrock’ın seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlendi.

Büyükşehir Belediyesi Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Cem Karakuş, sınav öncesi öğrencilerin moral bulmasını istediklerini belirterek, “Öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu arttırıcı etkinliklerimizi düzenledik. Tüm kurs merkezlerimizde motivasyon etkinliklerimizi tamamladık. Şimdi de bir yenisini hem LGS hem de YKS öğrencilerimize yönelik Gençlik 


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA