Tarsus İdman Yurdu’nda PFDK’dan ceza

Tarih: 18 Mayıs 2022 Çarşamba 16:31

2’nci Lig Play Off yarı final müsabakası oynayacak olan Tarsus İdman Yurdu’na Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından seyircisiz oynama cezası verildi.

TFF 2'nci Lig Play Off turunda Amedspor'u geçerek adını yarı finale yazdıran Tarsus İdman Yurdu'na Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından ceza yağdı. Kulübe çeşitli disiplin kuralları ihlal ettiği gerekçesi ile toplam 47 bin TL ve resmi müsabakayı seyircisiz oynama cezası kesildi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, verilen cezanın ardından açıklama gerçekleştirdi.

Başkan Bozdoğan, Cumhuriyetle yaşıt olan Tarsus İdman Yurdu kulübünün liglerde gösterdiği başarı sonrası kentin kenetlendiğini belirterek, "Sporun, Futbol Federasyonu eliyle siyasete alet edilmesi, Tarsus halkına yapılmış büyük bir hakaret olmakla birlikte, şampiyonluğa kenetlenmiş bir şehre kesilmiş en büyük ceza anlamı içermektedir’’ diye konuştu. Başkan Bozdoğan şampiyonluk yolunda atılan bu dev adım sonrası böyle bir cezanın kabul edilemez olduğunu  ve Tarsus İdman Yurdu’nu Play Off müsabakasında seyircisinden ayırmaya çalışmanın kabul edilebilir bir yanı olmadığını ifade etti.


Etiket: mersin, haber, tiy


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA