Mersin, olası orman yangınlarına hazır

Tarih: 14 Mayıs 2022 Cumartesi 12:59

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü 2022 yılı ‘yangın ekibi işbaşı eğitimi’ Erdemli ve Silifke ayağı, Silifke Orman İşletme Müdürlüğü’nde yapıldı.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü 2022 yılı ‘yangın ekibi işbaşı eğitimi’ Erdemli ve Silifke ayağı, Silifke Orman İşletme Müdürlüğü'nde yapıldı.

Kurumdan 
yapılan açıklamaya göre; tatbikata Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, Bölge Müdür Yardımcısı Beyhan Altıntaş, Orman Yangınları ile Mücadele Şube Müdürü Mehmet Alper, Erdemli Orman İşletme Müdürü Murat Körlü, Silifke Orman İşletme Müdürü Hasan Aslan, Öz Orman-İş Sendikası Mersin Şube Başkanı Halim Taşkın, müdür yardımcıları, orman işletme şefleri, orman muhafaza memurları, işçiler ve gönüllüler katıldı.

Yangın organizasyonu, orman yangınları ve müdahale, iş sağlığı ve güvenliği konularında eğitim verilmesinin ardından, arozöz ekipmanlarının doğru ve seri kullanımı uygulamalı yaptırılarak anlatıldı. Bölge Müdürü Akduman yangın ekiplerinin uyması gereken kurallara dikkat çekerek, Erdemli ve Silifke Orman İşletme Müdürlüklerine, hazırlıklar, donanım ve uygulamalarından ötürü teşekkür ederek yangınsız bir yıl dileğini dile getirdi.

Açıklamada; "Mersin Orman Bölge Müdürlüğü olarak yangın sezonunda vatandaşlarımızın orman yangınları konusunda hassas olmalarını bekliyor, herhangi bir yangın ve duman gördüklerinde 'Alo 112' yangın ihbar hattına bildirmelerini talep ediyoruz" ifadesine de yer verildi. 


Etiket: mersin, orman, yangın, mersinormanbölgemüdürlüğü, kenanduman, tatbikat,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA