Büyükşehir çalışma merkezi, öğrencilere sessiz ve konforlu bir ortam sunuyor

Tarih: 4 Mayıs 2022 Çarşamba 11:18

Büyükşehir Belediyesi’nin Öğrenci Çalışma Merkezi, öğrencilere sessiz ve konforlu bir çalışma olanağı sunuyor.

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi bünyesinde hizmet veren Öğrenci Çalışma Merkezi’nde öğrencilere sessiz ve konforlu bir çalışma ortamı sunulmaya devam ediliyor. Okulların tatil dönemlerinde öğrencilerin uğrak merkezi olan Öğrenci Çalışma Merkezi’nde ücretsiz çay, kahve ve internet hizmetleri de yer alıyor.

Adnan Menderes Bulvarı üzerinde hizmet veren Öğrenci Çalışma Merkezi’nden öğrenciler haftanın 6 günü faydalanabiliyor. Hafta içi 08.30-18.30, Cumartesi günü 08.30-16.30 saatleri arasında açık olan ve zengin kütüphanesi, konforlu çalışma alanları, mini mutfağı ile hizmet veren Çalışma Merkezi’ni öğrenciler severek kullanıyor. 15 yaşın üzerindeki bütün öğrencilerin faydalanabildiği merkezi öğrenciler ‘ikinci evimiz’ olarak tanımlıyor.

Öğrenci Çalışma Merkezi’ni kimi öğrenciler ders çalışmak kimi öğrenciler de kitap okumak için değerlendiriyor. Ücretsiz internetle sınavlarına rahat bir şekilde hazırlanabilen öğrenciler,merkezin önündeki çim alanlarda da konsepte uygun heykellerin yanında yerleştirilen armut koltuklarda ders çalışıp kitap okuyabiliyor. Merkezdeki mutfakta yer alan ücretsiz çay-kahve, buzdolabı ve mikrodalga olanakları ise öğrencilere ev ortamı tadında bir çalışma alanı sağlıyor.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA