Özel çocuklara bayram tıraşı

Tarih: 30 Nisan 2022 Cumartesi 17:05

Sıfır rakımından Torosların zirvesine kadar öğrencilere düzenli berber ve kuaför hizmeti veren Erdemli Belediye ekipleri, bayram öncesi yaptığı çalışma ile de ‘özel çocukların’ yüzünü güldürdü.

Bütün gayretlerinin çocuklarının yüzünü güldürmek için olduğunu ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Erdemli Özel Eğitim Uygulama Okulu’ndayız, özel çocuklarımızla beraberiz. Özel çocuklarımızın, her zaman olduğu gibi bayram münasebetiyle de, yüzü gülsün çocuklarımız mutlu olsun düşüncesiyle, onların tıraşını yapıyoruz. Çocuklarımızın hayatını kolaylaştırma adına okulda birçok düzenleme yapıyoruz. Bizim çocuklarımızı geleceğe, yarınlara en güzel şekilde hazırlama adına, onların hayatını kolaylaştırma adına ve ailelerine yük olmamaları adına bir dizi proje ve programlar uyguluyoruz. Bu günde mübarek Ramazan Bayramı münasebetiyle, özel çocuklarımızın tıraşını yapıyoruz. Çocuklarımızın mutlu olması, çocuklarımızın yüzünün gülmesi bizim için en önemli gurur kaynağı” diye konuştu.

Birinci önceliklerinin öğrencilerin yüzünün gülmesi olduğunu vurgulayan Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük, “Zaten bütün gayemiz hedefimiz öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmesi. Birinci önceliğimiz aslında onların mutlu olması” diye konuştu.

Öte yandan, program minik Hakan’ın verdiği özel müzik dinletisi ile sona erdi.


Etiket: haber, mersin, toroslar, belediye


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA