Jandarmadan torbacılara bayram temizliği operasyonu

Tarih: 27 Nisan 2022 Çarşamba 17:03

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinden torbacı olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına operasyon düzenledi.

Jandarma ekipleri, havaların ısınması ve yaz sezonu öncesinde uyuşturucu ticaretinin artacağını değerlendirerek, özellikle genç nüfusu hedef alan torbacılara yönelik bir çalışma başlattı. Yapılan titiz araştırma ve takip sonucunda Mezitli ve Erdemli ilçelerinde 6 şüpheli tespit edildi. Tespit edilen şüphelilerin yakalanması ve uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesi amacıyla Erdemli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 9 ayrı adrese eş zamanlı operasyon icra eden ekipler şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı. Operasyon icra edilen adreslerde arama yapan Jandarma 1 kilo 780 gram Kubar esrar, 246 gram metamfetamin, 142 adet uyuşturucu hap, 640 kök kenevir, 2 tabanca, 4 av tüfeği ve suçtan elde edilen 3250 TL para ele geçirerek el koydu.
Yakalanan 6 şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti suçundan soruşturma başlatılarak işlemleri tamamlanmak üzere Mersin İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.


Etiket: haber, mersin, jandarma


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA