LGS kurs merkezi öğrencileri, motivasyon etkinliği ile moral buldu

Tarih: 26 Nisan 2022 Salı 10:44

Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan ve yoğun ilgi gören Tarsus Mithatpaşa, Eski Ömerli ve Yenice Yaşar Bayboğan Kurs Merkezi’nde LGS’ye hazırlanan öğrencilere yönelik ‘Motivasyon Etkinliği’ düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi, dezavantajlı bölgelerde açtığı eğitim kurumları ile eğitimde yarattığı fırsat eşitliğinin yanı sıra öğrencilerin motivasyonlarının artması adına da sosyal faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde yer alan Tarsus Mithatpaşa, Eski Ömerli ve Yenice Yaşar Bayboğan Kurs Merkezi’nde LGS’ye hazırlanan öğrencilere yönelik ‘Motivasyon Etkinliği’ düzenlendi.

Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte Büyükşehir Yenice Yaşar Bayboğan Kurs Merkezi rehber öğretmeni İpek Ay, ‘Hedeflerin nasıl belirleneceği, hedefleri belirlerken nelere dikkat edilmesi gerektiği, motivasyonu azaltan ve arttıran etkenler’ konu başlıklarını içeren bir sunum yaptı. Program sonunda Kent Orkestrası’nın sergilediği muhteşem performansla öğrenciler doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Cem Karakuş, LGS kurs merkezlerinden faydalanan öğrencilere yönelik ilk kez Tarsus’ta motivasyon etkinliği düzenlediklerini ifade ederek,“LGS kurs öğrencilerimize ‘motivasyon’ etkinliğiilk defa burada oluyor. Öğrencilerimizin 5 Haziran’da LGS öncesi moral ve motivasyonlarını en yüksek düzeyde tutmayı amaçlıyoruz” dedi.


Etiket: haber, mersin, büyükşehir


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA