Toroslar’da 23 Nisan coşkusu

Tarih: 24 Nisan 2022 Pazar 16:11

Toroslar Belediyesi’nin 23 Nisan Gezici Bayram Tırı, ilçenin dört bir yanını gezerek bayram coşkusunu gün boyu caddelere, sokaklara ve evlere taşıdı.

Ramazan ayı boyunca düzenledikleri geleneksel Ramazan eğlencelerinde çocukların neşesine ortak olan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 23 Nisan’da da çocukları en özel etkinliklerle mutlu etti. 

23 Nisan Tırı’ndan çocukları ve vatandaşları selamlayan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, çocuklara Türk Bayrağı hediye etti. 7’den 70’e herkes, alkışlarıyla, Türk Bayraklarıyla 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM)  açılışının 102’nci yıl dönümü kutlamanın onurunu ve sevincini yaşadıklarını belirten Başkan Yılmaz, tüm çocuklara seslenerek bayramlarını kutladı.

Başkan Yılmaz; "Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün siz kıymetli çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Ulu Önderimiz Atatürk, geleceğimizi siz inşa edin diye milli egemenliğimizi size emanet etti. Sizleri kayıtsız şartsız seviyoruz. Hepiniz güzel, akıllı ve çalışkan çocuklarsınız. Sizlere güveniyoruz" dedi.


Etiket: mersin, toroslar, toroslarbelediyesi, atsızafşınyılmaz, 23nisan,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA