Münir Özkul Kreşi’nde 23 nisan coşkusu

Tarih: 21 Nisan 2022 Perşembe 10:04

Büyükşehir Belediyesi’nin Toptancı Hal Kompleksi’nde yer alan Münir Özkul Kreşi’nde ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ coşkusu yaşandı.

Büyükşehir Belediyesi’nin Toptancı Hal Kompleksi’nde yer alan Münir Özkul Kreşi’nde ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ coşkusu yaşandı.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yıl dönümü kapsamında gerçekleştirilen kutlama programında, Türk bayrakları ile donatılan kreşte minikler şarkılarını söyleyip, dans gösterisi yaptı.

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi öncülüğünde düzenlenen kutlama programı kapsamında, Münir Özkul Kreşi ile Adile Teyze Kreşi öğrencileri hep birlikte gösterilerini sergiledi. Minikleri izleyenler arasında; Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu ve aileler de yer aldı.

Program kapsamında şiir okuyan ve‘Fly Project-Toca Toca’ şarkısı eşliğinde dans gösterisi yapan minikler,‘10.Yıl Marşı’ ve‘Hayat Bayram Olsa’şarkıları eşliğinde de yürüyüş gerçekleştirdi.Program, anı köşesinde fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Büyükşehir Belediyesi Çocuk Gelişim Merkezleri Eğitim Koordinatörü Özlem Tanışık, kutlama programı hakkında, “Bugün çocuklarımız ve velilerimizle birlikte Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bayramın 102. yılını coşku ile kutluyoruz. Çocuklarımız dans ettiler, gönüllerince şarkılarını söylediler, eğlenerek vakit geçirdiler. Keyifli bir şekilde programımızı tamamlıyoruz” dedi.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA