Halk büfelerinin sayısı artıyor

Tarih: 18 Nisan 2022 Pazartesi 11:32

Büyükşehir Belediyesi, MER-EK Halk Ekmek büfelerinin 43’üncüsünü Akdeniz ilçesi Karaduvar Mahallesi İsa Öner Bulvarı’nda açtı.

Sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretilen ekmeklerin uygun fiyatlarla satışa sunulduğu Mersin Büyükşehir Belediyesi MER-EK Halk Ekmek Büfelerinin sayısı gün geçtikçe artıyor. Daha çok vatandaşa ulaşmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz ilçesi İsa Öner Bulvarı’nda Halk Ekmek Büfelerinin 43’üncüsünü açtı.

Karaduvar Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar,İsa Öner Bulvarı’na Halk Ekmek Büfesi açılmadan önce uzun yol yürüyerek, MER-EK Halk Ekmek Fabrikası’ndan ekmek alabiliyorlardı. Karaduvar sakinleri, açılan büfe sayesinde artık daha kolay bir şekilde ucuz ekmeğe ulaşabilme olanağı buldu.

Büyükşehir Belediyesi MER-EK Halk Ekmek Fabrikası Sorumlusu Hamza Önder,Karaduvar’da 43’üncü ekmek büfesini açtıklarını belirterek,“Vatandaşlarımızın yoğun talebi üzerine, zorlu ekonomik koşullar yaşanan bu süreçte Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımız bu hizmetten memnunlar ve bu memnuniyeti daha da ileriye götürmeyi hedefliyoruz” dedi.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA