Öğrencilere afet farkındalık eğitimi verildi

Tarih: 30 Mart 2022 Çarşamba 16:17

Gülnar Belediyesi personellerinden oluşan eğitmenler ve diğer kurumlardan katılan eğitmenler tarafından, yurtta kalan öğrencilere Okul Afet Farkındalık Eğitimi, Afet Farkındalık Eğitimi ve Yangın Farkındalık Eğitimleri verildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanı  Alpaslan Ünüvar, “ Gülnar Belediyesi olarak her türlü hizmette gönüllüyüz. Bu kapsamda bütün doğal afetlerde gönüllü olan tüm personellerimizin profesyonelleşmesi adına belediye personellerimizden 12’si Uzman Eğitici Sertifikası almış olup, 20 personelimizde eğitimlerini başarıyla tamamlayarak AFAD ve Orman Gönüllüsü olmuştur. Mersin Valiliğimizce belirlenen eğitim takvimine göre eğitmenlerimiz tarafından, diğer kurum ve kuruluşlara AFAD eğitimleri verilmeye devam edilecektir” dedi.

 

 


Etiket: mersin, haber, gülnar


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA