Başkan Bozdoğan’dan Tarsus İdman Yurdu’na tam destek

Tarih: 29 Mart 2022 Salı 15:41

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan TFF 2.Lig, Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu ile düzenlenen moral programında bir araya geldi.

Tarsus İdman Yurdu’nun Şanlıurfaspor deplasmanı öncesinde düzenlenen moral buluşmasına, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali İlk, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Kulüp Başkanı, teknik heyet ve futbolcularla sohbet eden Başkan Bozdoğan, hiçbir başarının tesadüfen elde edilmediğine vurgu yaparak planlı programlı ve düzenli bir sistem ortaya koyarak bu noktaya geldiklerine dikkat çekti.

Başkan Bozdoğan, ‘’Tarsus İdman Yurdu’nun maçlarına geldiğimde en çok dikkat ettiğim olay, karakter olayı. Futbolda en önemli unsur kişinin moralidir, motivasyonudur. Elbette hekim olunca insanları daha farklı açıdan değerlendiriyorum. Örneğin siz sahadayken ben antrenörünüzü izliyorum. Onun heyecanı. Arkadan Armağan’ın kulübeden koşuşunu izliyorum. Bütün bunlar aslında birlikte olmanın, birlikte bir mücadele vermenin net bir göstergesi. İnanmak çok önemli’’ dedi.


Etiket: mersin, haber, tarsus, haluk, bozdoğan


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA