Başkan Mustafa Gültak, 1 günde 7 mahalleyi ziyaret etti

Tarih: 25 Mart 2022 Cuma 15:53

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Akdeniz’in kırsal yerleşim alanları olan Camili, Civanyaylağı, Bekirde, Dikilitaş, Akdam, Iğdır ve Yeşilova mahallelerini ziyaret etti.

Mahalle buluşmalarını sürdüren Başkan Mustafa Gültak, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç, MHP Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Göverçile, kadın ve gençlik kolları başkanları, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin eşlik ettiği buluşmada, 1 gün içinde 7 mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Camili Mahallesi sakinleri ile buluşan Başkan Gültak, yakın geçmişte terör ve uyuşturucu nedeniyle mağdur olan Akdeniz’de, bugün artık barış, huzur ve kardeşliğin hâkim olduğunun altını çizdi.

Kentsel dönüşüm projeleri, kültür ve sanat merkezleri, spor tesisleri ve gençlerin eğitimi ve istihdamına yönelik etüt merkezi ve mesleki eğitim projeleri ile Akdeniz’in değiştiğinin altını çizen Başkan Gültak, “Göreve geldiğimiz günden bugüne hiç kimseyi ayrıştırmadık, ötekileştirmedik. En küçüğünden en büyüğüne tüm mahallelerimize hizmet verdik. Barışı ve kardeşliği öne çıkardığımızdan artık Akdeniz’de kavga gürültü yok, herkes işinde gücünde ve huzurlu” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında,  Camili Mahallesi’nde, belediyenin hayata kattığı hizmet ve projeleri de anlatan Başkan Gültak, çocuk parkı oyun grubu, halı saha gibi hizmetlerin de mahalleye kazandırılması amacıyla gerekli girişimleri en kısa sürede başlatacaklarını vurguladı. “Biz; seçildikten sonra bizi seçen insanlarımızı ve seçildiğimiz yerleri unutmuyoruz” diyen Başkan Gültak, “Sahada en çok gezen, vatandaşla buluşan, sohbet edip halkıdinleyen bir belediye başkanıyım. Dolayısıyla, sadece seçimden seçime vatandaşlarla bir araya gelen bir siyasetçi modeline uymuyoruz” ifadesini kullandı.

BAŞKAN GÜLTAK ÇOCUKLARI DA UNUTMADI

Gün içerisinde ziyaret ettiği 7 ayrı mahallede, her yaştan vatandaşın yoğun sevgi gösterisi ve ilgisi ile karşılanan, mahalleli bazı kadınların ise çiçeklerle karşıladığı Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, çocuklarla da yakından ilgilendi, onlara çeşitli hediyeler vererek gönüllerini kazandı.

Beraberindeki heyetle birlikte Bekirde Mahallesi Kültür ve Sanat Evi’ni ziyaret ederek burada bulunan çocuklara hediyeler dağıtan Başkan Gültak, dikiş-nakış kursiyeri kadınlarla da bir araya gelerek sohbet etti.


Etiket: mersin, haber, akdeniz, belediye, mustafa, gültak


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA