Orman Yangınlarıyla Mücadele Komisyonu Vali Su başkanlığında toplandı

Tarih: 25 Mart 2022 Cuma 14:59

Orman Yangınları İle Mücadele Komisyonu toplantısı Vali Ali İhsan Su’nun başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilikte gerçekleştirilen toplantıya, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığından DZ.BNB. V. Sinan Akman, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı S.G.KD. Albay Oğuz Bavbek, Mersin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkçıoğlu, kurum amirleri, Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Alper,Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve Koordinasyon Şube Müdürü Ali Temiz katıldı.

Bölge Müdürü Akduman Mersin Orman Bölge Müdürlüğünün orman yangınlarının önlenmesi, söndürülmesi ve yanan alanların tekrar ağaçlandırılması ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında sunum yaptıktan sonra komisyon kararlarına geçildi. Komisyon kararında diğer kamu kurum ve kuruluşlarının yangın mevsimi öncesi ve yangın esnasında yapacakları işler maddeler halinde ele alındı ve oy birliği ile karara bağlandı.

 


Etiket: haber, mersin, orman


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA