Mersin’de ilk defa Pop-Up Dınner etkinliği yapıldı

Tarih: 24 Mart 2022 Perşembe 10:30

’Bakliyata Alternatif Bakış’ temasıyla düzenlenen ’Pop-Up Dinner’ etkinliği, Toros Üniversitesi Aşçılık Programı ve Yayla Agro Ar-Ge Merkezi işbirliği ile Mersin’de ilk defa gerçekleştirildi.

Pop-UpDinner öncesinde düzenlenen atölyede Mersin’de kültür, sanat, spor gibi alanlarında kilit rollerde olan isimlerden oluşan katılımcılar bir araya gelerek, Inogar Kooperatifi, InogarArt ve Atölye Mersin hakkında bilgi edindi, Mersin’de yaratıcı sektörlerin durumunu değerlendirerek ve yaratıcı girişimciliğin desteklenmesi için işbirliği yol haritası üzerine fikirler geliştirdi.

Inogar Mersin’de gerçekleştirilen Pop-UpDinner etkinliği kapsamında, Toros Üniversitesi Aşçılık Programı öğrencileri mutfağın sosyal, kültürel ve sanatsal yönlerini de keşfetme fırsatı yakalarken, şefler o güne özel ilk defa oluşturdukları menüde bilgi ve deneyimlerini özgürce yansıtma şansına eriştiler. Etkinlik ile şehirde spor ve yaratıcı disiplinler arası işbirliği yaratma potansiyeli olan kişilerden oluşan davetlilerden oluşan topluluğun kaynaşması için mekan ve ortam desteği sağlanmış oldu.

 


Etiket: mersin, haber, toros,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA