Pandemide kaybettiğimiz sağlık çalışanları adına hatıra ormanı oluşturuldu

Tarih: 21 Mart 2022 Pazartesi 13:16

Orman Bölge Müdürlüğü, Silifke Orman İşletme Müdürlüğü, Yeşilovacık Orman İşletme Şefliği, Kemer Mevkiinde Pandemi döneminde görevi başında iken yaşamını kaybeden sağlık çalışanlarının hatıralarını yaşatmak adına fidan dikimi yapıldı.

Orman Bölge Müdürlüğü, Mersin Toros Devlet Hastanesi, Sağlık Sen Mersin Şubesi ve Mukaddem ASM ‘de görev yapan Dr. Ahmet Erkal’in proje ortaklığı ile yaklaşık 350 kişinin katılımı ile binlerce fidan toprakla buluştu. İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr Emrah Ceviz’in de katıldığı törende, Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, bütün mesleklerin kutsal olduğunu ancak hekimliğin ayrı bir önemi olduğunu, insanı yaşatmak adına kendi hayatlarından vazgeçtiklerini ayrıca Orman Haftasına girmelerinden dolayı bu etkinliğin çok daha anlamlı hale geldiğini ifade etti.


Etiket: mersin, haber, orman


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA