Üç başkan Mezitli’de esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Tarih: 12 Mart 2022 Cumartesi 11:29

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mezitli ilçesinde esnaf ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Başkanlar, GMK Bulvarı boyunca, Merkez Mahallesi ve Fındıkpınarı Caddesi’nde bulunan esnafı gezdi,kahvehanede oturan vatandaşlarla sohbet etti.Başkanlar, girdikleri her dükkanda ve sokakta vatandaşların ve özellikle gençlerin yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılandı. İnan Kıraathanesi’nde kısa bir mola veren Başkanlar, ardından Akdeniz Mahallesi’nde bulunan Cuma pazarına uğradı.TeceSeymenli’de bulunan Mezitli Belediyesi Semt Pazarı’ndaki halk buluşmasına katılan Başkan Seçer ve Başkan Tarhan,saha ziyaretlerini TeceSeymenli Mahallesi’nde yer alan Mezitli Belediyesi Semt Pazarı’ndaki halk buluşması ile sonlandırdı.

Saha ziyaretlerine CHP Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, CHP Erdemli İlçe Başkanı Ahmet Dursen Şahin, Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Abdulhalim Batur, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, Mezitli Belediyesi Meclis üyeleri ve vatandaşlar da katıldı.

Başkan Vahap Seçer, vatandaşlarla bir araya geldiğinde, onları gördüğünde daha iyi olduğunu ifade ederek, “Mersin'in dört bir tarafı bizim için eşit. Bizim burada vazifemiz elimizi vicdanımıza koyacağız, hizmeti adaletli bir şekilde dağıtacağız. Eşit bir şekilde değil, adaletli bir şekilde. Hizmete susamış, ihmal edilmiş, hizmet bekleyen yerlere, kadınlara, çocuklara, tüm dezavantajlı gruplara pozitif ayrımcılık yapacağız. Yaş almış büyüklerimize, ninelerimize, dedelerimize, rahatsızlıkları bulunan, evinde bakanı, kimsesi olmayan, kapısını çalacak kimsesi olmayan insanlara biz pozitif ayrımcılık yapacağız. Belediyecilik bu zaten.Bizim kitabımızda belediye eşittir insan yazıyor. Onların refahı, onların huzuru, onların güveni. Ondan sonra hizmeti yaparız” dedi.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Başkan Seçer’e, Mezitli’ye verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA