Tarsus’ta aranan 6 hükümlü yakalandı

Tarih: 11 Mart 2022 Cuma 11:17

Tarsus ilçesinde çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 6 hükümlü yakalandı. Bir adreste yapılan aramada el yapımı tabanca ele geçirildi.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahıslara yönelik çalışma başlattı. 'Hırsızlık, mala zarar verme ve konut dokunulmazlığını ihlal, dolandırıcılık, hizmet nedeni ile güveni kötüye kullanma, tehdit, hakaret, askeri ceza kanuna muhalefet' suçlarından aranan şüphelilere yönelik 14 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.G., M.D., A.R.S., A.A, H.E. ve F.G. gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.G., M.D., A.R.S., A.A ile H.E. çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.  F.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yapılan operasyonda şüphelinin adresinde su borusundan yaptığı tabanca ve 5 fişek bulundu. Tabancanın mekanizması ekipleri şaşırttı. Ayrıca aramalarda 10 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. 


Etiket: mersin, haber, asayiş


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA