Büyükşehir, Özgürlük Mahallesi’ne kurs merkezi açacak

Tarih: 10 Mart 2022 Perşembe 09:56

Akdeniz ilçesi Özgürlük Mahallesi’nde LGS’ye hazırlık kurs merkezi daha açmayı hedefleyen Büyükşehir, 3 katlı bir binada tadilat çalışmalarına başladı.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi, 12 noktada hizmet veren LGS ve YKS’ye hazırlık kurs merkezlerine bir yenisini ekliyor. Akdeniz ilçesi Özgürlük Mahallesi’ndeki bir binada tadilat çalışmalarına başlayan Büyükşehir, 60 gün sürecek tadilat çalışmalarının ardından mahalleye LGS’ye hazırlık kurs merkezi açacak.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi, Akdeniz ilçesi Özgürlük Mahallesi’nde D-400 Karayolu üzerindeki 3 katlı binada yürüttüğü tadilat çalışmaları kapsamında elektrik hatlarından su giderlerine, zeminden duvarlara kadar her noktayı elden geçiriyor.

Büyükşehir Belediyesi Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Cem Karakuş, 12 noktada YKS ve LGS’ye hazırlık kurs merkezleri bulunduğunu belirtti. Özgürlük Mahallesi’nde açmayı planladıkları yeni kurs merkeziyle ilgili de bilgi veren Karakuş,  “En kısa sürede inşaatımızı bitirip, ailelerimize ve öğrencilerimize hizmet vermeyi amaçlıyoruz. LGS kurs merkezi olduğundan dolayı burada daha çok ortaokuldaki çocuklarımıza hizmet vereceğiz. Çocuklarımızı sınavlara yönelik çalıştıracağız. Aynı zamanda da rehber öğretmenlerimiz olacak. Rehberlik alanında da hem ailelerimize hem de öğrencilerimize destek vereceğiz” dedi.


Etiket: mersin, haber, akdeniz, belediye, mustafa, gültak


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA