MSK Kadın Voleybol Takımı’nın hedefinde Play-Off var

Tarih: 3 Mart 2022 Perşembe 12:30

Play-off için antrenmanlarına sıkı şekilde devam eden Büyükşehir Belediyesi MSK Kadın Voleybol Takımı, Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi B Grubu’nda mücadelesini sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (MSK) Kadın Voleybol Takımı, emin adımlarla play-off hedefine yaklaşıyor. Antrenmanlarına sıkı bir şekilde devam eden ve motivasyonu yüksek olan Kadın Voleybol Takımı,  Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi B Grubu’nda mücadelesini sürdürüyor.

Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Kadın Voleybol Takımı, oynadığı her maçta play-off hedefine bir adım daha yaklaşıyor.Takım Toroslar ilçesinde yer alan 1000 Kişilik Spor Salonu’nda antrenman için haftanın 5 günü bir araya geliyor. Kadın voleybolcuların hedefi önce play-off, ardından da Sultanlar Ligi’ne çıkmak. Haftanın 5 günü yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını söyleyen Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı Baş Antrenörü Hüseyin Murat Oğuz, “Pazartesi, Çarşamba çift idman sabah, akşam. Cumartesi maç, Pazar günü de boş günümüz var. Dolu dolu çalışıyoruz. Amacımıza yönelik çalışıyoruz. Amacımız play-off'a kalmak. Son 3 maçımız final niteliğinde maçtı. 3’ünü de kazanmasını bildik. Şimdi Nevşehir’e gidiyoruz. O maçı da almamız lazım ki Salı günü Kayseri ile final maçı oynayacağız. Yine finale, play-off’a kalacak. Bu yüzden amacımıza yönelik çalışıyoruz. 3 sakatımız vardı. Şu an her şey çok iyi gidiyor. İnanın benden daha çok play-off’u istiyorlar, yarı finali. İnanıyorlar ve son 3 maçı kazanarak geldiğimiz için motivasyon daha yüksek. Büyükşehir Belediyesi bir ailedir. Biz de bu ailenin bir parçasıyız” dedi.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA