Gazetecilerden saldırıya tepki

Tarih: 16 Şubat 2022 Çarşamba 15:29

Mersin Gazeteciler Cemiyeti çağrısıyla Haberci Gazetesi önünde bir araya gelen kent gazetecileri, Haberci Gazetesi’ne yapılan saldırıyı kınadı.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Haberci Gazetesi önünde basın açıklaması yaptı. Mersin Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulları ve kent gazetecileri adına açıklama yapan MGC Başkanı Rüstem Kaya Tepe, “Bu sadece Haberci Gazetesine değil Mersin’deki tüm basın kuruluşlarına ve gazetecilere yapılmış bir tehdit ve saldırıdır” dedi.

İki gündür gazete önünde yaşananların kabul edilemeyeceğini belirten Başkan R. Kaya Tepe, “Her açıklamasında demokrasiden, insan haklarından, basın özgürlüğünden bahseden bir siyasi partinin gençlik kollarının bu vandallığı yapması tam bir rezalettir. Tam bir çelişkidir.” sözlerini kullandı.


Etiket: mersin, haber,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA