MEİGDER yönetimi, Başkan Seçer’i ziyaret etti

Tarih: 16 Şubat 2022 Çarşamba 14:40

MEİGDER Yönetim Kurulu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i makamında ziyaret etti.

Mersin İnternet Gazetecileri Derneği (MEİGDER) Başkanı Vahap Şehitoğlu, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'i ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Bedrettin Gündeş’in de yer aldığı ziyarette konuşan MEİGDER Başkanı Şehitoğlu, henüz yeni bir dernek olmalarına rağmen birçok internet haber sitesini aynı çatı altında buluşturarak internet gazeteciliğinde ses getirdiklerini söyledi. Şehitoğlu ayrıca kuruluş amaçları hakkında da Başkan Seçer’i bilgilendirdi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Seçer ise MEİGDER yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişinin ardından çiçek takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.


Etiket: mersin, meigder, mersinbüyükşehirbelediyesi, vahapseçer, vahapşehitoğlu,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA