MESİAD, merkez ilçe belediye başkanları ile buluştu

Tarih: 20 Ocak 2022 Perşembe 15:01

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) tarafından düzenlenen "MESİAD Buluşmaları"nda işinsanları ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi.

MESİAD Üyelerinin ve Akdeniz Belediye Başkanı M.Mustafa Gültak, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz veMezitli Belediye Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ ın katılımıyla Mersin’ in yatırımlarının ve projelerinin görüşüldüğü, MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin moderatörlüğünde gerçekleşen toplantı geç saatlere kadar devam etti.

Toplantıya, merkez ilçe belediye başkanlarının yanı sıra Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (MTSO) Ayhan Kızıltan, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Başkanı Hamit İzol, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Başkanı Sabri Tekli katılım sağladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, belediyelerin gerçekleştirdiği ve hayata geçmesi planlanan projelerin görüşüleceğini belirtti. Belediye Başkanlarının sosyal belediyecilik, kentsel dönüşüm gibi büyük çalışmalara imza attıklarını vurgulayan MESİAD Başkanı Hasan Engin; “Sanayicilerimiz, girişimcilerimiz, esnafımız son zamanlardaki yüksek enflasyondan dolayı olumsuzluklar yaşamaktadır. Bu konulara da değinecek olmamızın yanı sıra, belediyelerin hizmetleriyle ilgili bilgilendirme de başkanlarımız tarafından yapılacaktır” dedi.

Konuşmaların ardından MESİAD üyelerinin merkez ilçe belediye başkanlarına sorular yöneltmesiyle 4 saat süren toplantı, soru-cevap şeklinde ilerleyerek yoğun katılım ile sona erdi.


Etiket: mersin, haber, mesiad, hasanengin


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA