Mersin’de terör operasyonu; 2 gözaltı

Tarih: 12 Ocak 2022 Çarşamba 12:59

Mersin’e eylemsel faaliyetler gerçekleştirmek üzere yurt dışından gelerek terör örgütü PKK/YPG’li Z.K. ile ona yardım eden A.G. kaldıkları hücre evine yapılan baskınlara yakalandı.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK/YPG'nin eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine planlı çalışmalarını sürdürüyor. Çalışma kapsamında PKK YPG terör örgütünün kamplarında eğitim alan ve Yunanistan üzerinden kaçak yollarla Türkiye'ye giren Z.K'nin, Mersin'de eylemsel faaliyetler gerçekleştireceği bilgisini alan ekipler operasyon düzenledi. Operasyonda Z.K. ile ona yardım eden A.G. kaldıkları hücre evinde bulunduğu sırada yakalanarak gözaltına alındı.

Örgüt mensupları sorgulanmak üzere Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken operasyonla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürüyor


Etiket: mersin, haber, asayiş


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA