‘1 Ekmek 1 Çorba’ vatandaşların içini ısıtmaya devam ediyor

Tarih: 22 Aralık 2021 Çarşamba 15:44

Büyükşehir Belediyesi, “1 Ekmek 1 Çorba”projesi çerçevesindeçorba ve ekmek dağıtımlarını tüm gün sürdürmeye başladı.Ücretsiz çorba ve ekmek hizmeti, her kesimden yurttaşa ve özellikle dezavantajlı mahallelerde yaşayan vatandaşlara ulaşıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in sosyal belediyecilik alanında hayata geçirdiği hizmetler artarak devam ediyor. Sosyal projelerini vatandaşların ihtiyacına göre şekillendiren Büyükşehir Belediyesi, “1 Ekmek 1 Çorba”hizmetiyleçorba dağıtımlarını tüm güne yaydı.

Büyükşehir Belediyesi,tüm gün sürdürdüğü “1 Ekmek 1 Çorba” dağıtımları ile Mersinlilerin içini ısıtmaya devam ediyor. Ücretsiz çorba ve ekmek hizmeti, 7’den 70’e her kesime ve özellikle dezavantajlı mahallelerde yaşayan vatandaşlara ulaşıyor.Kentin birçok noktasına mobil “1 Ekmek 1 Çorba” aracı ile giden Sosyal Hizmetler Dairesi ekiplerinin sunduğu hizmetten vatandaşlar da memnun.

Sosyal Hizmetler Dairesi Sosyal Yardımlar Şube Müdürü Engin Yıldırım, kapsamı genişletilen ‘1 Ekmek 1 Çorba’ hizmeti ile ilgiliolarak, “Ülkemizin içinde bulunduğu bu dönemde Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal yardımlarımızı artırarak devam ediyoruz. Ücretsiz ekmek ve odun dağıtımımızdan sonra Başkanımız Vahap Seçer, Mahalle Mutfaklarımızın hafta sonu da açılmasına karar verdi. Bundan sonra çorba aracımızda gün boyu dezavantajlı mahallelerimizde gezerek vatandaşlarımıza hizmet edecek. Bu zorlukları beraber aşacağız. Biriz, beraberiz. Başkanımızın da ifade ettiği gibi bu hizmetlerimizin devamı gelecek”ifadelerine yer verdi.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA