Bir döneme damgasını vuran radyo tiyatroları yeniden başlıyor

Tarih: 1 Ocak 2021 Cuma 18:30

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Radyo Tiyatrosu aracılığıyla sanatseverler ile buluşmayı planlıyor.

Pandemi dolayısıyla oyunlarına ara vermek zorunda kalan Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncuları, sesleri ile tiyatroseverlerin evine misafir olmayı sürdürecek. 
Bir döneme damgasını vuran radyo tiyatroları, bu kez Şehir Tiyatroları oyuncuları tarafından Spotify ve YouTube hesaplarında yeniden canlandırılacak. Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 99'uncu yıl dönümü olan 3 Ocak günü ‘Nutuk’ eseri ile yayınlanmaya başlanacak radyo tiyatrosu, toplam 7 oyun ile dinleyiciyle buluşacak.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncusu ve Radyo Tiyatrosu Sorumlusu Ceren Özmen, "Hiçbir zaman sanatla, tiyatroyla bağımızı koparmıyoruz. Bu sınırlamaların elbette bir gün kalkacağını da umut ederek, o güne kadar aramızdaki bağı sıcak tutmayı hedefliyoruz" dedi.


Etiket: Radyo Tiyatrosu, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Şehir Tiyatrosu,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA