Genç ressamların ilk sergisi takdir topladı

Tarih: 30 Kasım 2021 Salı 12:35

Öğrenim hayatlarını Mersin’de sürdüren 6 genç ressamın eserleri, ilk kez sanatseverlerle buluştu.

Mersin Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden Bahar Uyar, Hülya Gökhan, Efe Koca, Deniz M. Arslan, Zahid Alhaj ve Habib İnci, 'Sanatı Mersin ile Buluşturmak' temalı ilk sergilerini açtı. 

Genç ressamlar Forum AVM'nde 24-29 Kasım tarihleri arasında eserlerini sergiledi. Görüşlerini dile getiren öğrenciler, "Sergimizin açılış evresinde birçok zorluk yaşadık. Biz 6 öğrenci olarak kendi imkanlarımız doğrultusunda Mersin'in sanat açısından diğer büyük şehirler gibi ön plana çıkması adına öncülük yapmak istedik. Çıktığımız yolda bizlere her anlamda yardımcı olan öğretmenlerimiz ve Toroslar Belediye Başkanı Sayın Atsız Afşın Yılmaz ile Mersin Forum AVM yönetimine teşekkür ederiz. Sergimizi 24 Kasım'da açabilmemiz bizim için önemliydi. Bu sergiyi açmakta 2 amacımız vardı. Birisi Mersin ve ikincisi ise başarımızın en büyük sırrı kararlılığımız ve inancımızın yanı sıra 4 yıllık aldığımız eğitimin neticesi yani öğretmenlerimizdir" dedi.


Etiket: mersin, ressam, sergi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA