Cumhuriyetin kalbine yolculuk

Tarih: 10 Kasım 2021 Çarşamba 11:48

Polisin projesiyle Ankara’yı ziyaret eden 240 öğrenci, tarihi mekanları gezme fırsatı buldu.

Türkiye genelindeki 12 ilde eğitim gören 240 lise öğrencisi, 'Cumhuriyetin Kalbine Yolculuk' projesi kapsamında; Anıtkabir, Etnografya Müzesi ve eski meclis gibi önemli noktaları ziyaret etti. 

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Dairesi Başkanlığı koordinesinde, Mersin Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF) Büro Amirliği tarafından, 'Cumhuriyetin Kalbine Yolculuk' projesi gerçekleştirildi. Bu kapsamda aralarında Mersin'deki okullardan 20 öğrencinin de bulunduğu toplam 240 lise öğrencisi, 25-27 Ekim tarihleri arasında Ankara'yı ziyaret etti.

Anıtkabir, Etnografya Müzesi ve eski meclis gibi önemli noktaları gezerek rehberlerden bilgi alan öğrenciler, özellikle Anıtkabir'de duygusal anlar yaşadı.


Etiket: mersin, mersinemniyetmüdürlüğü, ankara, anıtkabir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA