4’üncü çevreyolunda çalışmalar tamamlandı

Tarih: 9 Kasım 2021 Salı 13:09

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 4’üncü çevreyolu çalışmaları kapsamında 1550 metre yol açma ve 4 bin 150 metre yol yenileme çalışması tamamlandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’nin 4'üncü çevreyolunu (17. Cadde) çalışmaları kapsamında, Vali Hüseyin Aksoy Caddesi-İsmet İnönü Bulvarı arasındaki kısım ile 32. Cadde-Nevit Kodallı Caddesi arasındaki 1550 metre yol açma ve 4 bin 150 metre yol yenileme çalışması tamamlandı.

Kente kazandırılan 4'üncü çevreyolunun ile vatandaşlara geniş, konforlu ve kesintisiz bir güzergâhta rahat bir ulaşım imkânı sağlanıyor. Doğuda Vali Hüseyin Aksoy Caddesi’nden (36. Cadde) başlayıp 4'üncü çevreyolunun batı istikametine doğru seyredecek bir araç, kesintisiz bir şekilde 34. Cadde’ye varabiliyor.

"MERSİN’İN BUGÜNE KADAR YAPILMIŞ EN GENİŞ CADDESİ"
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 4'üncü çevreyolunu 27 Eylül’de trafiğe açtıklarını belirterek, “4 bin 150 metre orada yol yenileme çalışmasını bitirdik. Vali Hüseyin Aksoy Caddesi, İsmet İnönü Bulvarı arasındaki kısım ile 32. Cadde’ye Nevit Kodallı Caddeleri arasında 1550 metre yol açma çalışmasını da tamamlamış olduk. Bize maliyeti sadece buranın 27 milyon lira. Mersin’in bugüne kadar yapılmış en geniş caddesini konuşuyoruz ve bisiklet yollarına sahip. Aynı şekilde 3. Çevreyolu için de yapım çalışmalarını başlatıyoruz. Muazzam geniş bir yol haline gelecek" ifadelerine yer vermişti.  

20 BİN METREKARE KALDIRIM VE 30 BİN TON SICAK ASFALT İMALATI YAPILDI
Vali Hüseyin Aksoy Caddesi, Yenişehir Mimar Sinan Caddesi arasındaki toplam 5 bin 700 metre bölünmüş yol, bisiklet yolu ve yaya yolu olarak planlanan çalışmanın 1550 metresinde yeni yol açma, 4 bin 150 metresinde yol yenileme ve bisiklet yolu çalışmaları tamamlanarak yol trafiğe açıldı. Çalışmalar kapsamında, menfez, toprakarme ve betonarme duvar ile 20 bin metrekare kaldırım imalatı, 30 bin ton sıcak asfalt imalatı yapıldı.


Etiket: mersin, mersinbüyükşehirbelediyesi, vahapseçer,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA